Acasă Actualitate Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român: “Pe 9 iunie, puneți...

Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român: “Pe 9 iunie, puneți ștampila pe poziția 2 pe buletinele de vot!” (P)

DISTRIBUIȚI

Copiii reprezintă viitorul de mâine! Tocmai de aceea, educația lor este foarte importantă. Este nevoie să învețe în școli moderne, care să le asigure condiții propice pentru a crește și a se dezvolta armonios!

Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, atenționează că astfel, din păcate, pentru copiii din comuna Sânmihaiu Român mai sunt multe de făcut.

Nu există nici măcar o creșă, așa că părinții care nu au cu cine să-i lase, și nu sunt puțini la număr, sunt nevoiți să scoată sume uriașe de bani pentru a-i înscrie la unități private din Timișoara.

Există un after-school la Utvin, proiect realizat recent din fonduri europene, însă primăria nu s-a sinchisit să ia măsurile necesare pentru a-l înscrie în programul finanțat de la Ministerul Educației. Așadar, părinții nu primesc niciun sprijin financiar pentru ca micuții lor să aibă cu cine să-și facă temele.

Dacă vorbim de copiii mai mari, unii dintre ei învață în containere. Asta pentru că populația comunei Sânmihaiu Român s-a dublat în ultimii zece ani, dar investiții de extindere ale școlilor au fost prea puține realizate.

“De toate aceste probleme nu doar că voi ține cont, dar vor reprezenta o prioritate pentru mine după ce voi ajunge primar al comunei Sânmihaiu Român.

Copiii noștri dragi merită tot ce este mai bun. Sunt și eu tată, așa că mi-e ușor să mă pun în locul părinților și să le înțeleg nevoile!

Dar pentru o schimbare în bine am nevoie de votul dumneavoastră în data de 9 iunie! Aveți încredere în mine, iar copiii din comuna Sânmihaiu Român vor avea parte de tot ce merită pentru o educație ca la carte!

Pe 9 iunie, puneți ștampila pe poziția 2 pe buletinele de vot!”, îndeamnă Nicolae Trifan.

Comandat de PNL Filiala Timiș (Alianța PSD-PNL)

CMF: 21240015

Comentarii

comentarii