Acasă Actualitate Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, spune că va pune...

Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, spune că va pune la dispoziția tinerilor 450 de parcele, dacă va fi ales primar

DISTRIBUIȚI

Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, spune că 600 de tineri din toate cele trei sate din comuna Sânmihaiu Român așteaptă, unii chiar și de 15 ani, să primească un teren pentru a-și îndeplini un vis frumos: acela de a avea o casă pe care să o transforme în acasă!

“Majoritatea cererilor depuse la primărie au fost uitate într-un sertar, altfel nu-mi explic de ce, în ultimii ani, doar o mână de tineri a beneficiat de parcele în baza Legii 15.

Pe lângă aceștia, în comuna noastră sunt și numeroase familii nevoiașe sau cu mulți copii cărora li s-a promis o bucățică de teren, dar totul a rămas la stadiul de vorbe.

Slavă Domnului, avem suficient teren pe raza comunei noastre, doar este nevoie să existe interes și deschidere pentru a le asigura tinerilor noștri un viitor mai bun. Din cele 650 de hectare de pășune, 15 ar fi suficiente pentru a le scoate din circuitul agricol și a le oferi pentru construirea de case.

Dacă aveți încredere în mine și îmi acordați votul pe 9 iunie, mă angajez ca în primii doi ani de mandat să pun la dispoziția tinerilor, în baza Legii 15, 450 de parcele, fiecare cu o suprafață de 500 mp: 200 la Sânmihaiu Român, 200 la Utvin și 50 la Sânmihaiu German!

Tinerii din comuna Sânmihaiu Român merită respect din partea primăriei!

Pe 9 iunie, votați poziția 2 la Primar!”, este mesajul lui Nicolae Trifan.

Comandat de PNL Filiala Timiș

CMF 21240015

Comentarii

comentarii