Acasă Actualitate Nicolae Trifan, candidatul PNL la Primăria Sânmihaiu Român: “Drum nou între Șag...

Nicolae Trifan, candidatul PNL la Primăria Sânmihaiu Român: “Drum nou între Șag și Sânmihaiu Român, mai puțin timp petrecut în trafic!”

DISTRIBUIȚI

Predarea amplasamentului către constructor a DJ 593C Șag (DJ 593) – Sânmihaiu Român (DJ 591A) a avut loc, vineri, 8 martie, în vederea începerii lucrărilor de modernizare.

Nicolae Trifan, consilier local PNL și candidat la primărie, a explicat de ce este important această arteră rutieră pentru comună.

“Am participat vineri alături de președintele Consiliul Județean Timiș, Alin Nica,  la predarea amplasamentului către constructor a DJ 593C Șag (DJ 593) – Sânmihaiu Român (DJ 591A) în vederea începerii lucrărilor de modernizare.

Acest nou drum va reprezenta o nouă cale de acces între cele două localități periurbane.

Parte din centura mică a Timișoarei, investiția va determina reducerea traficului din zona de sud a orașului”, a spus Trifan.

 Proiectul mai include realizarea acceselor la proprietăți, a unor podețe și a trotuarelor pe secțiunea reabilitată.

Trifan a adăugat:

“În prezent, actualul drum are porțiuni pietruite, dar și secțiuni în care nu există structură rutieră sau sistem de colectare a apelor pluviale, toate acestea urmând să fie realizate. Durata de execuție va fi de 8 luni de la data emiterii ordinului de începere”.

Comentarii

comentarii