Acasă Actualitate Nicolae Trifan, sabotat de Primăria Sânmihaiu Român

Nicolae Trifan, sabotat de Primăria Sânmihaiu Român

DISTRIBUIȚI

Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, susține că sunt aproape trei săptămâni de când, conform legii, a depus o cerere la Primăria Sânmihaiu Român cu scopul închirierii căminului cultural și parcării.

Asta pentru că Trifan și-a dorit să organizeze un eveniment frumos în cadrul căruia să-și lanseze oficial candidatura pentru funcția de primar al comunei Sânmihaiu Român.

De asemenea, și-a propus să-și prezinte viziunea, proiectele pentru următorii patru ani, alături de echipa de candidați pentru consiliul local.

Trifan a explicat: “Pentru că și tăcerea este un răspuns, mi-e foarte clar faptul că nu există deschidere din partea conducerii Primăriei Sânmihaiu Român. Așadar, am luat decizia de a nu mai aștepta un aviz favorabil sau negativ privind închirierea căminului cultural. Totuși, evenimentul de lansare a candidaturii nu va fi anulat, așa cum se așteaptă unele persoane. Am identificat o altă locație pentru acțiunea propusă pentru data de 2 iunie, pe care o voi face publică în zilele următoare. Sper din tot sufletul că-mi vor fi alături cât mai multe persoane din Sânmihaiu Român, Utvin și Sânmihaiu German care doresc o schimbare în comuna noastră.

O schimbare atât de necesară pentru a ne îndrepta spre normalitate, transparență și deschidere!”.

Comentarii

comentarii