Acasă Actualitate Nicolae Trifan și-a lansat oficial candidatura pentru funcția de primar al comunei...

Nicolae Trifan și-a lansat oficial candidatura pentru funcția de primar al comunei Sânmihaiu Român din partea PNL Timiș

DISTRIBUIȚI

Nicolae Trifan și-a lansat, duminică, oficial candidatura pentru funcția de primar al comunei Sânmihaiu Român din partea PNL Timiș.  I-au fost alături cei mai dragi oameni, echipa cu care Trifan va câștiga alegerile locale din 9 iunie, precum și numeroși susținători care cred în Nicolae Trifan și în viziunea lui!

”Tuturor, le mulțumesc din suflet pentru sprijinul oferit!”, este mesajul lui Trifan.

În timpul evenimentului, Nicolae Trifan a prezentat programul cu care a venit în fața locuitorilor din comuna Sânmihaiu Român.

”Nu sunt doar vorbe goale, ci am pus la punct, alături de echipa mea de profesioniști, proiecte importante care pot fi realizate cu brio, atât timp cât primăria este condusă de oameni cu viziune și implicați, care iubesc aceste locuri.

Sunt proiecte care vor schimba în bine fața comunei noastre dragi: de la asfaltarea tuturor străzilor și introducerea gazului și a canalizării peste tot, oferirea de terenuri pentru tineri, atragerea unor investitori mari și până la realizarea unor unități de învățământ moderne, parcuri sau locuri de joacă decente”, a explicat Trifan.

”Unitate – acesta este cuvântul potrivit care să descrie evenimentul de duminică, dar și viziunea noastră pentru următorii ani. Sânmihaiu Român, Utvin și Sânmihaiu German vor avea parte de un viitor mai bun doar dacă vom fi uniți și vom lupta împreună pentru o comună modernă.

Pe 9 iunie, aveți încredere în mine!”, este mesajul lui Nicolae Trifan.

Comentarii

comentarii