Acas─â Monden/Lifestyle Nicu Covaci, exces de sinceritate: “Am incercat toate drogurile!”

Nicu Covaci, exces de sinceritate: “Am incercat toate drogurile!”

644
DISTRIBUIȚI

Nicu Covaci 1Nicu Covaci, liderul legendarei trupe Phoenix, recunoaste ca a folosit toate substantele interzise, insa acestea nu au avut nici un efect asupra lui.
“Am incercat toate drogurile, nu zic ca nu, dar nu s-a lipit niciunul de mine. Pai, gandeste-te ca si atunci cand traiam in Romania, aveam gagici din tarile nordice ÔÇô olandeze, suedeze, daneze, nemtoaice ÔÇô care aduceau in tara, cand veneau la mare, la noi, de toate pentru toti. Nu simteam nimic. Cred ca oamenii dependenti de droguri nu reusesc sa se adapteze la viata cotidiana si-si creaza o realitate paralela in care evadeaza ori de cate ori au ocazia. Adevarul este ca, din punctul meu de vedere cel putin, acesti oameni se folosesc mai mult de autosugestie decat de calitatile drogurilor ingerate. Isi impun sa creada ca sunt mai euforici, mai fericiti, mai ametitiÔÇŽ
In ÔÇÖ76, dupa ce am fugit cu baietii din Romania, am incins un chef-monstru in Germania. Eram atat de fericiti ca scapasem de comunisti, ca eram liberi, ca puteam sa facem ce ne taie capulÔÇŽ Gazda era o nemtoaica, pretena veche. Da-i cu chitara, da-i cu bautura, cu glumele, pana ce toata lumea era pe sub mese. Care pe jos, imbratisat cu prima femeie care-i cazuse in brate, care raschirat prin fotolii ÔÇô matoleala in toata regula. Cand m-am dezmeticit, mi-am dat seama ca ramasesem singur, zdranganeam de nebun la chitara. Ma luase foamea si cum n-am mai dibuit nimic de haleala prin frigider, am atacat niste cozonaci, ambii inceputi, care ramasesera pe masa din bucatarie. Ma, i-am mancat pe amandoi si tot nu-mi potolisem focul ce-mi parjolea stomacul. Spre dimineata, se trezeste nemtoaica, gazda. Eu ma invarteam pe langa ai mei, sa-i scolÔÇŽ Doar ce intra in bucatarie si o aud exclamand, sugrumat asa, cu oftica: . Zic: ÔÇŽ , striga femeia, de data asta curioasa. , ii raspund. , tipa asta. , intreb, din ce in ce mai nervos. ÔÇŁ, a povestit Nicu Covaci pentru oamenidepoveste.ro.

Comentarii

comentarii