Acasă Actualitate Noi acuzaţii cutremurătoare în cazul spitalului groazei din Reşiţa: “Mama s-a dus...

Noi acuzaţii cutremurătoare în cazul spitalului groazei din Reşiţa: “Mama s-a dus lovită la cap la spital și a murit de COVID-19”

499
DISTRIBUIȚI

Fiul unei femei decedate la spitalul groazei din Reşiţa, cea care se afla într-un sac negru în imaginile apărute în presă, susţine că mama sa a fost omorâtă cu zile în spital pentru că nu i-a fost administrat oxigen.

Femeia a venit la spital în urma unei contuzii la cap, iar în spital s-a îmbolnăvit de Covid-19, susţine fiul ei. Bărbatul este acum revoltat că nu reuşeşte să scoată trupul mamei sale din spital pentru înmormântare din cauza birocraţiei.

“De duminică nu pot să o scot din spital. Au lăsat-o fără aer. Am adus-o vie, aia a fost la Resiţa, în sac. Sunt nişte criminali. Avea pe limbă numai băşici. Nu i-a dat aer, nu i-a dat nimic, au omorât-o cu zile”, a spus, pentru Antena 3, fiul femeii decedate în spitalul din Reşiţa.

“Şi-a spart capul şi a venit SMURD-ul. Nu au fost în stare să o panseze. Au dus-o la mare doctor de familie. Au lăsat-o aici să moară, fără aer, fără nimic. Mama a venit sănătoasă în spital, s-a infectat în spital”, a mai spus fiul femeii de decedate la spitalul din Reşiţa.

Corpul de control trimis de urgentă ieri la Spitalul de Urgenţă din Reşiţa începe abia acum verificările la unitatea spitalicească. După apariţia imaginilor înfiorătoare din spital au fost anunţate anchete de amploare şi a fost deschis chiar şi un dosar penal.

Deocamdată, singura măsură luată a fost amendarea persoanlului medical cu 18.000 de lei în total.

Sursa: antena3.ro

Comentarii

comentarii