Acasă Eveniment Noi date despre ancheta mamei care s-a aruncat de pe bloc cu...

Noi date despre ancheta mamei care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii în brațe

DISTRIBUIȚI

Atât fostul soț cât și fostul iubit al Iulianei urmează să fie audiați. Anchetatorii trebuie să stabilească ce a îndemnat-o pe femeie să recurgă la gestul fatal.

În cazul de la Timișoara s-au deschid două dosare, unul de omor în cazul celor doi copii și altul de ucidere din culpă în cazul mamei. Surse din rândul anchetei cred că în urma audierii celor doi bărbați ar putea afla motivul din spatele tragediei.

Apropiații susțin că Iulia nu ar fi fost în despre, deși în urmă cu 10 ani ar fi suferit enorm din cauza morții tatălui ei. Anchetatorii merg inclusiv pe ipoteza premeditării faptei. Există martori care au declarat deja în fața oamenilor legii că Iuliana a fost văzut în urmă cu câteva zile inspectând blocul de pe care s-a aruncat.

Anchetatorii nu au reușit încep să decripteze telefonul femeii, pe care aceasta l-a deconectat de la rețeaua mobilă și l-a lăsat în mașină, pe care o împrumutase  de la logodnica fratelui său, înainte de comiterea tragediei.

Iuliana ar fi fost amenințată de fostul iubit. Potrivit apropiaților tinerei, relația celor doi ar fi început în urmă cu trei ani. Acesta ar fi fost și motivul divorțului între ea și Alex, fostul soț.

Între timp, individul ar fi început să o hărțuiască pe Iuliana. Chiar în dimineața tragediei, cei doi ar fi avut o discuție. Ieri, bărbatul a mers la priveghi.

Citește și: Iuliana și cei doi copii cu care s-a aruncat de pe bloc au fost înmormântați astăzi. Toți trei a fost puși în același sicriu

Informația  vine chiar din partea unui prieten al Iulianei, care susține că rodul dragostei fulgerătoare dintre cei doi ar fi fost chiar băiețelul care a murit odată cu mama lui.

„Ea s-a despărţit de Alex şi a rămas gravidă cu altul. S-a întors înapoi la Alex. Copilul nu este al lui Alex, băiețelul! A făcut testul ADN”, susține prietenul Iulianei.

Comentarii

comentarii