Acasă Eveniment Noi detalii despre cazul ucigaşului Ionel Lepa. Prietenul care îl ascundea a...

Noi detalii despre cazul ucigaşului Ionel Lepa. Prietenul care îl ascundea a chemat Ambulanţa pentru a cere calmante

1612
DISTRIBUIȚI

Prietenul ucigaşului Ionel Marcel Lepa, cel în casa căruia s-a ascuns până a fost prins de luptătorii de la Trupele Speciale, a chemat Ambulanţa pentru a cere calmante, la câteva ore după ce Lepa l-a împuşcat mortal pe poliţistul Cristian Amariei.

Totul s-a întâmplat duminică noapte, în jurul orei 22.30, în timp ce criminalul Ionel Lepa era căutat de poliţişti în toate localităţile din apropierea satului Izvin, acolo unde l-a împuşcat pe poliţistul Cristian Amariei.

Pentru că a fost împuşcat în umăr şi în cot, Ionel Lepa avea dureri mari, iar prietenul lui a încercat o diversiune pentru a face rost de calmante.

Bărbatul a sunat la ora 22.26 la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat intervenţia unui echipaj la casa bunicii sale din Remetea, acolo unde se ascundea criminalul.

Prietenul lui Lepa a explicat că iubita lui, în vârstă de 27 de ani, are dureri şi are nevoie de calmante.

În momentul în care echipajul medical s-a apropiat de adresă, echipajul medical l-a sunat pe prietenul criminalului, însă acesta a explicat că se vor întâlni la magazinul de pe strada principală.

Atunci când au cerut calmante, echipajul de pe ambulanţă a explicat că nu au decât calmante injectabile, moment în care iubita bărbatului a precizat că se simte mai bine şi nu mai are dureri.

În realitate, calmantele erau pentru Ionel Lepa, acesta având dureri mari din cauza plăgilor de la umăr şi cot.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii