Acasă Eveniment Noi detalii despre tinerii din vestul țării care au profitat de o...

Noi detalii despre tinerii din vestul țării care au profitat de o fată de 14 ani într-un cimitir

768
DISTRIBUIȚI

Pedepse scandaloase pentru 7 tineri care au abuzat în grup o adolescentă, după ce au ademenit-o într-un cimitir.

Iubitul fetei a fost cel care şi-a chemat prietenii să se distreze pe seama ei.

Doar unul singur a ajuns după gratii, condamnat la 1 an şi 2 luni de închisoare, deşi este recidivist. Şi daunele morale acordate victimei sunt foarte mici în raport cu gravitatea faptelor.

Singurul trimis după gratii a fost Kovács Róbert, recidivist postcondamnatoriu, fiind eliberat condiţionat în 2017 după doi ani petrecuţi după gratii pentru operaţiuni financiare frauduloase.

osztin Dezső, tânărul de care fata s-a îndrăgostit şi care le-a “le-a cedat-o” ulterior amicilor Botyán Attila, care avea doar 17 ani la data comiterii faptei, şi care a fost condamnat la măsura neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o perioadă de 5 luni.

Cei şapte tineri, cu vârste între 17 şi 27 ani, au fost trimişi în judecată vara anului 2018 de „Loverboy” de Bihor. Victima este o adolescentă dintr-un sat bihorean care s-a îndrăgostit de unul dintre inculpaţi, Kosztin Dezső, la vremea respectivă elev în clasa a Xll-a la un liceu din Valea lui Mihai. Individul a profitat de naivitatea fetei şi de faptul că adolescenta s-a îndrăgostit de el, convingând-o să se lase “împărţită” cu amicii săi, scrie antena3.ro.

Comentarii

comentarii