Acasă Eveniment Noi detalii în cazul fetei de 17 ani arse de un criminal...

Noi detalii în cazul fetei de 17 ani arse de un criminal în serie

2998
DISTRIBUIȚI

Apar noi detalii în cazul fetei de 17 ani din localitatea Dârvari, județul Mehedinți, care a fost incendiată de un criminal în serie.

Atacatorul a stropit-o cu benzină și i-a dat foc.

Individul are la activ patru crime și fusese eliberat din închisoare anul trecut.

Bărbatul a fost prins de poliție, iar victima incendiată se zbate acum între viață și moarte.

Fata a fost internată în spital în urma arsurilor suferite. Ea locuia doar cu bunica și fratele ei.

Potrivit unor surse, atacatorul avea o relație cu fata.

În timp ce Ambulanța venea în ajutorul copilei, bărbatul ar fi stat de vorbă pe internet cu proprietara casei unde locuia.

„Pe la poartă pe uliță zice: „Vezi mașina asta?”, zic „da”. „Se duce la Larisa și o ia și nu știu unde se duce cu ea”. Am înțeles că el s-a îmbătat. A băut vin și a luat motorină și s-ar fi dus la ea după ce ar fi plecat ăia și i-ar fi dat foc”, a dezvăluit femeia.

Atacul bărbatului a venit după ce tânăra a depus o plângere pentru viol împotriva individului.

Cunoscuții spun că acesta, prieten cu tatăl fetei, o trafica.

Detalii tot mai șocante ies la iveală în cazul tinerei incendiate în Mehedinți. Fratele victimei, cel care a salvat-o, a mărturisit că bărbatul voia să o omoare cu orice preț.

„Când am ieșit eu din casă, soră-mea ardea, iar el fugea. Eu am fugit să o scot pe soră-mea și să arunc apă pe ea, din fântână. Am încercat să sting focul, iar el a fugit. Mi-a spus că soră-mea merită să ardă. Am luat găleata de apă și am aruncat apă pe ea. Ardea toată casa. El a venit și a dat cu benzină. Venise și cu toporul, dar l-a lăsat după pat. Obișnuia să vină la noi, pentru că era prieten cu taică-miu. Ar fi avut o relație cu soră-mea, am văzut mesaje la ea în telefon. Îi spunea că el a iubit-o și că l-a făcut să sufere. O mai amenința pe soră-mea. Ar fi avut o relație cu ea. S-au cunoscut la Severin și apoi a venit aici, în Dîrvari.”, a povestit băiatul pentru actualmehedinti.ro.

Polițiștii din Mehedinți anunță că se fac cercetări pentru tentativă de omor, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunal.

Comentarii

comentarii