Acasă Actualitate Noi membri aleși în Consiliul Director al Asociației Timișoara 2021- Capitală Europeană...

Noi membri aleși în Consiliul Director al Asociației Timișoara 2021- Capitală Europeană a Culturii

DISTRIBUIȚI

Joi, 2 martie 2022, a avut loc, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Timișoara, ședința Adunării Generale a Asociaților, la care au fost prezenți și primarul Timișoarei Dominic Fritz, Marian Constantin Vasile împuternicit al domnului Alin Nica, reprezentantul Consiliului Județean Timiș, precum și Maria-Adriana Hausvater, din partea Ministerului Culturii și Ioana Ghiran-Băla, directorul executiv interimar al Asociației Timișoara 2021- Capitală Europeană a Culturii.

În urma ședinței Adunării Generale a Asociaților, membrii au stabilit retragerea următorilor membri: Dumitru-Dorin Prunariu, Gheorghe Ciuhandu, Ionel Bota, Mulberry Development SRL, adeziunea domnului Emil Banciu, fiind nou aleși în Consiliul Director:

  1. Ștefan Vădineanu în poziția Reprezentant al mediului economic local, fiind inițial pe poziția de interimar
  2. Aura Twarowska în poziția de Personalitate publică din domeniul culturii, cu profil internațional, fiind inițial pe poziția de interimar
  3. Jose Miguel Vinals în poziția de Expert internațional – consul al Spaniei la Timișoara
  4. Codrin Emandi în poziția de Reprezentant al scenei culturale independente și al sectorului industriilor culturale și creative

De asemenea, s-a stabilit prelungirea mandatului comisiei de cenzori și a fost respinsă prin vot secret cererea de adeziune a domnului Horațiu Rada.

Comentarii

comentarii