Acasă Actualitate Noi restricții de trafic de lungă durată pe Stan Vidrighin. Se închide...

Noi restricții de trafic de lungă durată pe Stan Vidrighin. Se închide un tronson, dar se deschide altul

DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Timișoara anunță noi restricții de trafic pe Calea Stan Vidrighin, începând de sâmbătă, 29 octombrie. Pe artera pe care în primăvară a început proiectul de reabilitare se va deschide o parte din sectorul de trafic închis în aprilie și se va restricționa circulația pe altul din continuarea acestuia. Astfel, pe sectorul dintre strada Constructorilor și Piața Gh. Domășnean se va circula cu câte o bandă pe sens până la finalul lunii mai 2023.

„Primăria Municipiului Timișoara anunță instituirea de noi restricții pe Calea Stan Vidrighin, în perioada 29.10.2022 – 31.05.2023, în vederea executării lucrărilor la obiectivul de investiție «Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseul 2 – Calea Stan Vidrighin», și anume se va închide traficul rutier pe tronsonul cuprins între str. Constructorilor și Piața Gh. Domășnean și se va deschide pe celălalt sens de mers, respectiv pe tronsonul cuprins între str. Cerna și Piața Gh. Domășnean. Astfel, se va circula în dublu sens cu câte o bandă pe sens pe segmentul nou asfaltat”, transmit mai exact reprezentanții primăriei.

Traseul deviat al mijloacelor de transport, respectiv poziționarea stațiilor de îmbarcare/debarcare călători, va fi comunicat de către Societatea de Transport Public Local Timișoara.

Reorganizarea circulaţiei rutiere se realizează conform următorului plan de semnalizare:

Comentarii

comentarii