Acasă Actualitate Noptiere, suporturi pentru haine, veioze sau rafturi și etajere? Ce alegi pentru...

Noptiere, suporturi pentru haine, veioze sau rafturi și etajere? Ce alegi pentru dormitor?

887
DISTRIBUIȚI
Stylish interior of comfortable bedroom

Dormitorul este acea încăpere în care se pune accentul pe organizare eficientă şi confort. Piesele must-have ce trebuie integrate sunt patul şi dressingul, însă uneori acestea nu sunt suficiente pentru a avea confortul mult dorit.

Chiar dacă dormitoarele nu sunt cele mai spaţioase  nu înseamnă că nu trebuie bine optimizate. Iată care sunt accesoriile şi corpurile de mobilier care pot asigura starea mult dorită în dormitor. 

Noptiere

Până în urmă cu ceva vreme dormitoarele complete erau compuse din pat dressing, noptiere şi comode. Nevoia de spațiu i-a determinat pe mulți să renunțe la cele din urmă, totuși utilitatea ridicată a noptierelor şi a comodelor nu poate fi contestată. Aceste corpuri pot fi adaptate necesităților de spațiu şi pot completa în mod plăcut încăperea. Noptierele pot susține veioze cochete şi contribuie la crearea unui ambient cald, intim în locuință.

Veioze

Corpurile de iluminat au fost întotdeauna elemente care aduc un plus de originalitate în încăpere. De asemenea sunt instrumente excepționale care asigură un ambient optim pentru desfășurarea unor activități plăcute, precum citit şi relaxare. Poți selecta veioze din lemn decorativ care conferă un plus estetic sau veioze metalice ce crează un ambient modern. Pentru că sunt practice își găsesc cu uşurinţă locul în dormitor.

Suporturi pentru haine

Trebuie să recunoaştem că suporturile pentru haine sunt piese pe care trebuie să le ai. Dacă vorbim de organizare bună acestea sunt soluțiile perfecte. Pot lua locul scaunelor şi te ajută să găseşti întotdeauna cămaşa pe care o dorești, sau îţi păstrează în stare impecabilă tricoul preferat. Așa ca integrarea de suporturi pentru haine pare o idee genială.

Rafturi şi etajere

Dormitorul trebuie organizat în jurul activităților relaxante, însă nu trebuie să fie un spațiu banal. Cu ajutorul rafturilor şi a etajerelor poți crea un ambient  personal care te reprezintă. Selectează etajere minimaliste pentru a aduce echilibru. Poţi păstra pe acestea fotografii personale, obiecte personale sau chiar cărțile preferate. 

Acestea sunt câteva dintre elementele care contribuie la crearea unui ambient desăvârşit în dormitor, însă nu sunt singurelele. Draperiile, perdelele şi pernele decorative sunt elementele cheie care aduc culoare şi bună dispoziţie. 

Sursa de imagine:
Pixel-Shot / Shutterstock.com

Comentarii

comentarii