Acasă Cultura Nou director interimar la Teatrul German de Stat Timișoara. Ioana Iacob îi...

Nou director interimar la Teatrul German de Stat Timișoara. Ioana Iacob îi locul lui Ioan Boldureanu

1907
DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Timișoara transmite că, începând de joi, 4 septembrie, Teatrul German de Stat Timișoara are un nou manager interimar, în persoana Ioanei Iacob, numită prin dispoziția primarului Nicolae Robu.

„Teatrul German de Stat este o instituție foarte importantă în angrenajul cultural al orașului și am considerat că, la început de stagiune, este nevoie de plus valoare în zona activității artistice. Gestionarea activității instituției necesită pe lângă competențe administrative și o viziune și experiență în domeniul teatral”, transmit reprezentanții primăriei.

„Suntem convinși că dna Ioana Iacob va aduce un nou impuls activității artistice la început de stagiune, așa cum a făcut-o și în anul 2016 când  Teatrul German de Stat a reușit să obțină un număr impresionant de premii în țară și străinătate.

Îi mulțumim domnului Boldureanu pentru activitatea intensă și apreciată depusă într-o perioadă foarte grea a Teatrului German de Stat și suntem convinși că va fi un sprijin real, din punct de vedere administrativ pentru noul manager”, mai arată oamenii municipalității.

Sursă foto: IMDb, captură din filmul „Nu îmi pasă dacă intrăm în istorie ca barbari”

Comentarii

comentarii