Acasă Sport Nouă jucători de la SCM USV Timișoara, la naționala de rugby a...

Nouă jucători de la SCM USV Timișoara, la naționala de rugby a României

DISTRIBUIȚI

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. Echipa se reunește din nou astăzi, la Izvorani.

După o săptămână liberă, stejarii vor pregăti partida cu Georgia, de sâmbătă, 2 martie, în semifinala Campionatul European. Meciul va avea loc la Tbilisi, de la ora 14:00, iar staff-ul tehnic al tricolorilor a selecționat 32 de sportivi, 17 înaintași și 15 jucători de treisfeturi.

SCM USV Timișoara dă nouă jucători de această dată. Noutatea este convocarea aripii Corrado Ștețco. Ceilalți opt sunt jucători care s-au aflat la lot și în perioada meciurilor din grupă, jucate în această lună: pilierul Ciprian Chiriac, Lucian Mureșan, din linia a doua, Vlad Neculau și Dragoș Ser, din linia a treia, mijlocașii Gabriel Rupanu și Daniel Plai, centrul Tevita Manumua și fundașul Marius Simionescu.

Tricolorii care au fost la lot pentru primele trei partide din REC s-au pregătit săptămâna aceasta alături de colegii lor de la club.

 

Comentarii

comentarii