Acasă Administraţie Noul contract de execuție pentru drumul spre Giarmata ar putea fi semnat...

Noul contract de execuție pentru drumul spre Giarmata ar putea fi semnat până la finalul anului

DISTRIBUIȚI

În acest moment se lucrează la revizuirea proiectului tehnic pentru tronsonul 2, cel dintre sensul giratoriu aflat la ieșirea din Dumbrăvița și nodul de urcare pe A1 de la Giarmata, iar un nou contract de execuție ar putea să fie semnat până la finalul acestui an.

DJ 691 a intrat recent într-un program de reparații, pentru a reduce neplăcerile din trafic, până la reluarea lucrărilor de extindere la 4 benzi. În prezent, se revizuiește Proiectul tehnic pentru tronsonul nr. 2 Socar – conexiunea cu A1 – km (5+800 – 12+975) cu lungimea de 7,175 km.

”Ținând cont de durata procedurii de achiziție pentru execuția lucrărilor (licitație deschisă), preconizăm că se poate semna contractul de execuție pentru lucrările de pe Tronsonul 2 la sfârșitul anului 2022”, sună optimist un anunț postat pe pagina de internet a instituției.

CJT are și motivare pentru faptul că reînceperea proiectului întrerupt după rezilierea contractului cu precedentul constructor.

”Procedurile au luat mult după rezilierea cu fostul constructor pentru că a trebuit să refacem expertiza, revizuirea proiectului tehnic și alte documentații. Consiliul Județean depune toate eforturile pentru a reduce timpii necesari realizării documentației și execuției propriu-zise”, anunță administrația județeană.

 

Comentarii

comentarii