Acasă Actualitate Noul regulament de funcționare al Centrului de Cultură și Artă a fost...

Noul regulament de funcționare al Centrului de Cultură și Artă a fost pus în dezbatere publică de către CJT

DISTRIBUIȚI

Timișenii sunt așteptați să depună sugestii și propuneri pentru proiectul de hotărâre referitor la aprobarea noului Regulament de organizare şi funcționare al Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.

Consiliul Județean Timiș a lansat în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcționare al Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.

Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Anunt-Legea-52-PHCJT-ROF-CCAJT-octombrie-2022.pdf

Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 28.10.2022, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură.

Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 28.10.2022.

Comentarii

comentarii