Acasă Actualitate Nu haina îl face pe om, dar îi ține de cald! Doneaz-o...

Nu haina îl face pe om, dar îi ține de cald! Doneaz-o pentru oamenii sărmani din Timișoara!

406
DISTRIBUIȚI

Poți să renunți la o pătură veche ori la niște haine groase pe care nu le mai porți tu sau cei dragi ție? O jucărie sau o ciocolată, un papuc sau o hăinuță pot aduce un zâmbet în viața unui copil! Produsele de igienă pot aduce mai aproape de normalitate viața unei familii nevoiașe sau a unui bătrân! Donează-le pentru oamenii sărmani din Timișoara!

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara lansează pentru al doilea an consecutiv, în luna decembrie campania de donații: “Tu poți renunța?”- o invitație către toți timișorenii cu suflet mare, ca în aceste zile să fim alături de cei aflați în nevoie!

”Alătură-te și tu demersului nostru de a sprijini persoanele aflate în dificultate din comunitatea noastră, copii și adulți: oameni fără adăpost, migranți, familii nevoiașe, bătrâni singuri și fără ajutor.

Timișorenii cu inima mare, care pot și vor să doneze pături, plapume, lenjerii de pat, lenjerii de corp, ciorapi, încalțăminte, haine groase, jucării, alimente, produse de igienă sunt așteptați zilnic între orele 8.00-16.00 pe strada Plavosin nr. 21 (zona Mehala)”, îndeamnă Corina Eva, purtător de cuvânt DASM Timișoara (tel: 0356/416050).

Obiectele vestimentare nu trebuie sa fie noi, însă trebuie să fie curate, iar produsele alimentare și cele de igienă în termen de valabilitate. Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara mulțumește în numele fiecărui om care va primi gestul dumneavoastră!

Comentarii

comentarii