Acasă Actualitate Nucleul de Coordonare a Vaccinării Timiș a răspuns solicitării ZIUA de Vest,...

Nucleul de Coordonare a Vaccinării Timiș a răspuns solicitării ZIUA de Vest, privind centrele drive-trough din Timișoara

335
DISTRIBUIȚI

La solicitarea cotidianului ZIUA de Vest, Nucleul Județean de Coordonare a Vaccinării Timiș a răspuns celor trei întrebări ridicate de șoferii care tot au încercat să se vaccineze în centrele drive-trough din Timișoara și de cele mai multe ori nu au reușit.

Prezentăm răspunsurile integrale:

  1. De ce aceste centre de vaccinare din mașină care au mai rămas în Timișoara au program redus – ora 18.00?

Centrele de tip drive-trough din Timișoara au program zilnic de la 08:00 la 20:00.

Centrul de vaccinare de tip drive-trough din Calea Șagului a avut acest program de funcționare încă de la deschidere.

Centrul de vaccinare de tip drive-trough din Calea Aradului a avut inițial la deschidere program de funcționare de la 10:00 la 18:00 și ulterior s-a majorat programul de funcționare al acestuia de la 08:00 la 20:00.

  1. De ce centrele din Timișoara care sunt închise, figurează pe portalul guvernului că funcționează?

De la data aprobării închiderii/suspendării sau reducerii activității acestora în cadrul Nucleului local de coordonare a vaccinării și ulterior în Nucleul județean de coordonare a vaccinării și până la actualizarea bazelor de date naționale au fost anumite proceduri administrative de întocmit pentru operarea modificărilor. Ultimele modificări au fost aprobate în ședința nucleului județean din 29.07.2021.

La ora actuală situația centrelor de vaccinare și programului acestora este actualizat în bazele de date de la nivel național fiind operate modificările.

  1. De ce aceste centre de vaccinare din mașină din Timișoara nu au semnalizarea necesară și sunt foarte greu de găsit? De aceea se cere o semnalizare vizibilă pentru a fi reperate cu ușurință de șoferi.

La ambele centre de vaccinare de tip drive-trough din Timișoara au fost amplasate elemente de semnalizare suplimentare față de momentul deschiderii acestora pentru a putea fi mai ușor de identificat de către cetățeni – se arată în răspunsul Nucleului Județean de Coordonare a Vaccinării Timiș, de marți 3 august 2021, semnat de plutonier adj. Mihai Cornel Munteanu.

Comentarii

comentarii