Acasă Politica Numele candidatului PSD la Primăria Timişoara va fi anunţat la toamnă

Numele candidatului PSD la Primăria Timişoara va fi anunţat la toamnă

1012
DISTRIBUIȚI

În toamna acestui an vom cunoaşte numele reprezentantului Partidului Social Democrat care va încerca să obţină funcţia de primar al Timişoarei. Formaţiunea politică a decis să se ocupe de această problemă din timp şi să nu mai aştepte până în ultimul moment să anunţe un candidat care nu prea ar avea şanse. Deci, partidul va alege şi va anunţa numele candidatului împotriva lui Nicolae Robu din timp util

„Pentru Primăria Timişoara vom anunţa numele candidatului, nu vom mai face ca în ultimele mandate, când acesta a fost lansat o săptămână înainte de campania electorală. Vom lansa în toamnă candidatul, condiţia ca acesta să primească nominalizarea este ca el să îşi dorească să candideze, când vom lansa în organizaţie şi public candidaturile la primărie. Vom vedea cine îşi asumă această candidatură, nu e uşoară, e o asumare. Domnul Craina (n.r. Marius Craina, directorul Spitalulului Judeţean Timişoara) şi-a manifestat dorinţa, dar s-ar putea să fie şi alţi doritori, sunt numeroşi oameni de valoare în PSD Timiş.

În ceea ce priveşte funcţiade preşedinte al Consiliului Judeţean, una care acum este aleasă prin vot uninominal, decizia PSD mai are de aşteptat.

Comentarii

comentarii