Acasă Eveniment Nuntă cu final tragic la Reșița. Spital asediat de romi, după ce...

Nuntă cu final tragic la Reșița. Spital asediat de romi, după ce o femeie a fost ucisă într-un accident de circulație

1140
DISTRIBUIȚI

Azi noapte a fost o nuntă cu final tragic la Reșița, la un local de pe marginea DN 58.

Petrecerea a fost spartă la un moment dat de scrâşnetul de frâne şi urletele mai multor nuntaşi aflaţi afară. În jurul orei 23, pe drumul naţional 58 ce leagă Reşita de Caransebeş, în apropierea parcării, un autoturism cu numere de Arad, a lovit o femeia de aproximativ 50 de ani. Practic, femeia nu avea ce căuta acolo. Nimeni nu știe de ce a vrut să traverseze drumul național. Drumul se află la aproximativ zece metri de parcarea localului care este îngrădită. Peste drum de local începe pădurea.

Impactul a fost deosebit de violent. Transportată la spital, femeia a murit în mâinile medicilor. O parte dintre nuntaşi, mai multi barbati si femei, au ieşit din local şi fără nici o discuţie, au năvălit – care cu ce a putut – peste autoturism. Şoferul şi pasagerul, au fost scoşi din maşină şi efectiv au fost desfiguraţi de loviturile nuntaşilor. Nici maşina nu a scăpat de furia acestora, fiind vandalizată, scrie infocs.ro.

Cei doi arădeni au fost salvați odată cu sosirea polițiștilor și a ambulanței.

Peste 150 de persoane au plecat la Spitalul Judeţean de Urgenţă. La faţa locului au sosit poliţiştii de la DIIPIR şi jandarmii, care au oprit accesul în spital și au impus ordinea. Șoferul și pasagerul din mașina înmatriculată în Arad au multiple traumatisme și starea lor de sănătate este grav, fiind internași în spital.

Comentarii

comentarii