Acasă Eveniment O altă tentativă de sinucidere, la Timișoara. Tânără, în stare gravă, după...

O altă tentativă de sinucidere, la Timișoara. Tânără, în stare gravă, după ce a sărit de la etajul 5

DISTRIBUIȚI

O tânără a fost rănită grav, luni dimineață, după ce a sărit de la etajul cinci al unui bloc. în Calea Șagului din Timișoara. Tânăra a intrat în casa scării blocului cu numărul 54, a urcat până la etajul al cincilea și a sărit în gol. Vecinii nu o cunosc și că nu locuiește în bloc.

Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 9.30, pe Calea Şagului din Timişoara. O tânără de 18 ani s-a aruncat pe la etajul cinci al unui bloc cu zece etaje, iar în urma căderii de la înălţime ea a supravieţuit.

 Acolo au sosit echipaje de la poliţie şi SMURD. Anchetatorii au găsit în dreptul unei ferestre de pe casa scării un scaun de care fata s-a ajutat să sară de la înălţime.

 Medicii fac acum eforturi să o saveze pe fată, ea fiind transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean Timişoara.

Locatarii spun că nu o cunosc pe tânără, iar poliţiştii încearcă să îi afle identitatea.

 În urmă cu o săptămână, o tânără s-a aruncat, alături de cei doi copii ai săi, o fetiţă de 6 ani şi un băiat de 3 ani, de pe un bloc cu zece etaje. Toţi trei au decedat.

Polițiștii de la Secția 3 încearcă acum să afle identitatea tinerei, dar și motivul pentru care s-ar fi aruncat în gol.

UPDATE – În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat-o pe fata care s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc din Timişoara, aceasta având 15 ani, şi nu 18 cum se credea iniţial.

“Azi, 9 mai, la ora 09:18, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unui bloc situat pe strada Calea Şagului din Timişoara. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că o tânără de 15 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 5 al blocului, aceasta fiind găsită în stare conştientă şi transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Timiş.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

De asemenea, au fost sesizaţi şi reprezentanţii DGASPC Timiş.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, se pare că fata se certase cu părinţii, apoi a recurs la acest gest.

Comentarii

comentarii