Acasă Eveniment O autospecială de poliție aflată în misiune s-a răsturnat între Arad și...

O autospecială de poliție aflată în misiune s-a răsturnat între Arad și Șagu

DISTRIBUIȚI

O autospecială aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Arad s-a răsturnat, în marți după masă, la ieșire din localitatea Șagu spre Arad, după ce un autoturism i-a tăiat calea.

Autospeciala avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune în momentul în care a avut loc evenimentul rutier.

Potrivit reprezentanților IPJ Arad, evenimentul rutier a avut loc în momentul în care autospeciala de Poliție a efectuat o manevră de depășire, iar autoturismul din față a virat la stânga. Șoferul mașinii care a efectuat virajul la stânga a fost amendat pentru neasigurare la schimbarea direcției de mers.

„Astăzi, în jurul orei 17:36, prin 112, a fost sesizat un eveniment rutier fără victime, în care a fost implicată o autospecială de poliție a IPJ Arad. Din primele cercetări s-a stabilit că autospeciala se deplasa pe DN 69, în interiorul localității Șagu, având semnalele acustice și luminoase în funcție, iar în timpul efectuării unei manevre de depășire, autoturismul din față a virat la stânga, pentru a intra pe o stradă laterală. În urma coliziunii, autospeciala de poliție s-a răsturnat. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciuna dintre persoanele implicate nu consumase alcool. Conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional cu amendă, pentru neasigurare la schimbarea direcției de mers”, a transmis IPJ Arad, conform specialarad.ro.

Comentarii

comentarii