Acasă Eveniment O casieră a supermarketului Real Timişoara 2 şi-a invitat cumnata la furat

O casieră a supermarketului Real Timişoara 2 şi-a invitat cumnata la furat

558
DISTRIBUIȚI

O echipă mixtă de ordine publică, formată dintr-un subofiţer din cadrul grupării mobile şi un poliţist din cadrul Secţiei 3 de poliţie, a fost sesizată ieri de către agenţii de pază dintr-un supermarket, despre faptul că au reţinut o persoană care a sustras mai multe produse, ajutată fiind de o angajată.
După primele cercetări pe care le-au făcut la faţa locului şi în urma declaraţiilor obţinute, forţele de ordine au constatat că sunt în faţa unui caz unic in ceea ce priveşte modalitatea de a sustrage produse dintr-un supermarket. Astfel, s-a constatat că numita Ramona Alina R., de 26 de ani, cu domiciliul în localitatea Voiteg, a fost "invitată" la cumpărături de către cumnata sa, Nicoleta L, casieră la magazinul " Real 2", situat pe Calea Şagului din Timişoara. Odată lansată invitaţia, aceasta s-a grăbit către magazin şi, fără să stea mult pe gânduri, s-a apucat să-şi umple coşul cu produse alimentare, cosmetice şi îmbrăcăminte în valoare de 1.035 de lei. De fapt, pe Ramona nu o interesa de fel valoarea produselor, atâta timp cât la casa de marcat se afla cumnata sa, care-i promisese că totul va fi în regulă. Simţindu-se în siguranţă, aceasta s-a îndreptat spre casa de marcat a cumnatei, unde a aşezat pe bandă doar câteva produse ieftine, restul rămânând în coşul care trebuia să părăsească nevăzut incinta magazinului.
Observate şi supravegheate atent de către un agent de pază, cele două femei au fost surprinse în flagrant şi astfel, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi sancţionată de art.209 din Codul Penal, casierei şi cumnatei sale, forţele de ordine le-au întocmit câte un dosar penal.
 

Comentarii

comentarii