Acasă Eveniment O cursă Ryanair București – Timișoara a fost amânată pentru că a...

O cursă Ryanair București – Timișoara a fost amânată pentru că a fost furată o piesă din avion

1109
DISTRIBUIȚI

Un avion care trebuia să plece joi dimineaţă de pe Otopeni, cu destinaţia Timiţoara, a fost nevoit să rămână la sol mult timp, după ce s-a descoperit că „o piesă a fost furată sau a dispărut”, scrie Digi24.

„Cursa Ryanair care trebuia să decoleze la 6:30 de la Otopeni nu a mai decolat pentru că “o piesă a fost furată sau a dispărut”. “Lipseşte o parte din cabină”. Formulările nu-mi aparţin”, a declarat un telespectator  pentru Digi24.    Pasagerilor li s-a spus că o altă aeronava va veni la ora 10:00.

„Cursa Bucureşti-Timişoara de la Ryanair a fost amânată. Ni s-a spus că o piesa din cabina pilotului a fost furată şi nu se poate decola. Au spus că trimit alt avion în jur de ora 10. Nu am mai auzit să se fure ceva din cabina avionului”, a spus un alt telespectator.

Reprezentanții Aeroportului București au precizat că aeronava a avut probleme tehnice, iar Poliția de Frontieră face verificări pentru a stabili dacă a fost adevărată informația unui posibil furt. Tot ce se știe în mod oficial până acum este faptul că avionul a zburat cu o întârziere de patru ore din motive tehnice.

Avionul Ryanair a decolat din București spre Timișoara la câteva minute după ora 10.

Comentarii

comentarii