Acasă Economic O fabrică de îngheţată din Timiş realizează o investiţie de aproape şase...

O fabrică de îngheţată din Timiş realizează o investiţie de aproape şase milioane de euro pentru a se extinde

1964
DISTRIBUIȚI

Cu ajutorul unui proiect cu fonduri europene, producătorul timişean de îngheţată Ice Dyp Balaş îţi propune dublarea capacităţii de producţie. Valoarea investiţiei este de 5,7 milioane de euro. Aproape jumătate din sumă provine din fonduri europene, a anunţat zf.ro

„Investiţia totală în noua fabrică este de 5,7 milioane de euro, din care 45% reprezintă fonduri europene şi 55% sunt fonduri proprii. Vrem să ne retehnologizăm, pentru că ne dorim să intrăm pe pieţe străine şi să producem mărcile private de îngheţată ale supremarketurilor. Sperăm ca până în iarnă să fie gata fabrica, să efectuăm probele tehnologice, iar de anul viitor să îi dăm drumul“, a spus Adela Jana Garovăţ, director adjunct al Ice Dyp Balas, conform aceleiaşi surse.

În urma investiţiei, capacitatea de producţie a fabricii din localitatea Cărpiniş va ajunge la 5000 de kilograme pe oră, dublu faţă de cât este în prezent. Ice Dyp Balas produce brandurile de îngheţată Pandy, Mega, Star, Exotic, Bianca, Waffe, Sandwich, Super, Roxana, Fantasia di Roxana şi Magic Moments.

Comentarii

comentarii