Acasă Eveniment O fată de 16 ani şi-a sunat mama şi i-a spus că...

O fată de 16 ani şi-a sunat mama şi i-a spus că este urmărită de un bărbat cu o sabie şi un pistol. Ce au descoperit poliţiştii

1023
DISTRIBUIȚI

O adolescentă de 16 ani a fost căutată o noapte întreagă de poliţiştii din Arad, după ce şi-a sunat mama şi i-a spus că e urmărită de un bărbat înarmat cu o sabie şi pistol. Poliţiştii arădeni spun că totul a fost doar o înscenare, pentru ca fata să petreacă noaptea împreună cu iubitul ei.

Conform Mediafax, o femeie din Arad a sunat vineri seara la 112 şi a declarat că a fost sunată de fiica ei care i-a spus că e urmărită de un bărbat înarmat cu o sabie şi pistol.

În jurul orei 00: 23, respectiv 00:29, operatorul 112 a reușit să ia legătura cu minora. Adolescenta a declarat că este speriată, alergată în continuare de presupusul urmăritor şi că se află, la acel moment, în cartierul Gai din Arad.

Polițiștii din Arad au dat imediat în consemn fotografia adolescentei tuturor patrulelor din teren.

Căutările au continuat toată noaptea, adolescenta fiind găsită în parcul din zona Podgoria, Arad, sâmbătă dimineață.

În realitate, s-a dovedit că totul a fost, de fapt, o înscenare, conform cercetărilor făcute de poliţişti, pentru ca fata să petreacă seara cu iubitul ei, informează Mediafax.

Astfel, la prima vedere și din primele declarații ale fetei, ea nu a fost victima vreunei infracțiuni. Tânăra a fost dusă la sediul I.P.J. Arad pentru a fi predată familiei.

Comentarii

comentarii