Acasă Eveniment O fată de 20 de ani a sărit de la etaj după...

O fată de 20 de ani a sărit de la etaj după ce mai mulți mascați au intrat peste ea în casă

6924
DISTRIBUIȚI

O tânără în vârstă de 20 de ani a sărit de la etaj după ce patru persoane, cu măști și mănuși, au forțat ușile a două apartamente închiriate de mai multe fete în Târgu Jiu și au furat sume de bani.

Patru persoane cu măști și mănuși au intrat în două apartamente închiriate în regim hotelier, unde locuiau mai multe tinere, de unde au sustras mai multe sume de bani.

Polițiștii au fost sesizați, prin apel la 112, de către o tânără din Ogrezeni, județul Giurgiu, despre faptul că în apartamentul închiriat împreună cu alte două prietene, au pătruns patru persoane, echipate cu măști și mănuși, care le-ar fi sustras suma de 800 de lei. Una dintre fete, de frică, a sărit pe fereastră.

“Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că tânăra de 20 de ani, speriindu-se în momentul intrării persoanelor necunoscute în locuință, a sărit voluntar de pe geamul balconului, situat la etajul 1, suferind leziuni la nivelul membrului inferior drept, în zona genunchiului”, a informat IPJ Gorj.

În aceeași seară, un alt apel la 112 a fost primit. De data aceasta, o tânără din comuna Dascălu, județul Ilfov, în vârstă de 20 de ani, anunța că în garsoniera închiriată în regim hotelier în care locuia în Târgu Jiu, au păstruns patru persoane, echipate cu măști și mănuși, care, prin bruscare, i-ar fi furat suma de 1.000 de lei.

În cele două cazuri, polițiștii au deschis dosare penale pentru tâlhărie calificată și continuă cercetările pentru identificarea celor bănuiți de săvârșirea infracțiunilor.

Comentarii

comentarii