Acasă Eveniment O femeie a fost ucisă cu toporul de fostul iubit. Criminalul a...

O femeie a fost ucisă cu toporul de fostul iubit. Criminalul a fugit

DISTRIBUIȚI

IMG 1933O femeie a fost ucisa luni dimineata de catre fostul iubit care a vrut in acest fel sa se razbune pentru faptul ca a fost abandonat.
Crima s-a petrecut la marginea Lugojului in apropierea balastierei ce apartine omului de afaceri Vasile Cotuna. Martora la omor a fost chiar nora victimei care a sustinut in fata politistilor ca individul a atacat-o pe femeie fara ca aceasta sa poata sa se apere.
”Ne vedeam de lucru si ne-am trezit cu el in spatele nostru. Nu am ajuns sa spunem nimic. A lovit-o cu toporul direct in cap si i-a spus ca asa-i trebuie. Dupa aceea nu stiu ce s-a intamplat pentru ca am fugit”, a declarat nora femeii. Imediat ce a fugit de la locul crimei, fata a cerut ajutor in balastiera. In apararea ei a sarit chiar actualul concubin al femeii ucise. Acesta sustine ca avea o relatie de cateva zile cu femeia, iar asta l-a scos din minti pe fostul iubit. Barbatul sustine ca femeia a fost amenintata in ultimele zile de mai multe ori. Nu si-au putut imagina ca se ajunge la crima. Medicii ajunsi la locul omorului nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie. Politistii au impanzit toata zona si au plecat in cautarea criminalului. Oamenii legii susțin ca este o chestiune de timp pana vor pune mana pe criminal, acesta fiind dat in consemn la frontiera, iar zonele frecventate de el sunt scotocite.
Sursa: lugojinfo.ro

Comentarii

comentarii