Acasă Actualitate O femeie a născut într-o staţia de tramvai

O femeie a născut într-o staţia de tramvai

DISTRIBUIȚI

O tânără de 28 de ani a născut, luni, într-o staţie de tramvai din Timişoara, fiind asistată de o femeie, dar după sosirea ambulanţei uşa autospecialei s-a defectat, astfel că a fost solicitat un nou echipaj pentru a transporta mama şi copilul în siguranţă la spital.
Potrivit medicilor de la Ambulanţă, tânăra plecase de acasă pentru a se duce cu tramvaiul spre maternitate, însă după ce a ajuns în staţie nu s-a mai putut urca în tramvai deoarece intrase în travaliu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
O femeie aflată în aceeaşi staţie de tramvai a asistat-o până în momentul sosirii ambulanţei.
“Echipajul a ajuns la faţa locului în trei minute de la solicitare, însă femeia născuse deja. Medicii au urcat mama şi fetiţa nou-născută în ambulanţă, au tăiat cordonul ombilical al copilului şi l-au aspirat”, a declarat Carmen Dehelean, director medical al Serviciului de Ambulanţă Timiş.
Imediat după ce femeia şi nou-născutul au fost preluaţi de ambulanţă, uşa laterală a maşinii s-a defectat, nemaiputând fi închisă dn cauza blocării rolei, astfel că a fost chemată o a doua ambulanţă pentru a-i transporta pe mamă şi pe copil, în siguranţă, spre maternitate.
“Li s-a stricat rola de la uşa laterală, astfel că au chemat o a doua ambulanţă pentru a prelua mama şi copilul şi a-i transporta la maternitate”, a mai declarat Carmen Dehelean.
Potrivit medicilor, femeia nu era la prima naştere, acesta fiind cel de-al şaselea copil al său, iar pe ultimii patru îi născuse tot în ambulanţă.

FOTO: opiniatimisoarei.ro

 

Comentarii

comentarii