Acasă Eveniment O femeie bătută și jefuită în faţa blocului, cere ajutor pe Facebook

O femeie bătută și jefuită în faţa blocului, cere ajutor pe Facebook

DISTRIBUIȚI

O femeie din Timişoara face un apel mai puţin obişnuit. După ce a fost bătută cu bestialitate în faţa blocului, ea cere acum ajutor pe Facebook pentru prinderea agresorului. Timişoreanca a postat şi o fotografie în care apare cu faţa tumefiată.
Femeia povesteşte pe profilul său de Facebook că se întorcea acasă, puţin după miezul nopţii, cu un taxi, iar în momentul în care s-a apropiat de scara blocului s-a năpustit asupra ei un individ, care a lovit-o de mai multe ori cu pumnii şi picioarele.
După ce femeia a căzut la pământ, agresorul i-a furat poşeta în care se aflau portofelul cu banii şi actele, dar şi două telefoane. Femeia în vârstă de 31 de ani face acum apel la prietenii virtuali, în speranţa că cineva ar putea să ofere informaţii care să ducă la prinderea atacatorului. Mai mult decât atât, ea spune că oferă şi recompensă celui care ar putea să o ajute.
“Criminalul din zona Dacia trebuie prins, daca stie cineva ce s-a intamplat in 22 septembrie, seara, pe str. Stelelor, rog sa anunte politia, ofer recompensa, s-au furat actele, 2 telefoane marca SAMSUNG S4 ACTIVE SI SAMSUNG GALAXY DUAL CORE, criminalul trebuie inchis, este un pericol pentru noi toti. Daca cineva a cumparat un SAMSUNG S4 ACTIVE folosit, rog sa imi scrie sau sa mearga la politie, ofer recompensa, daca stie detalii despre criminal sa anunte politia, criminalul trebuie prins si pedepsit. In seara zilei de 22 septembrie, in zona Dacia, str. Stelelor am fost atacata brutal si jefuita de catre unul sau mai multi indivizi. Rog pe cine stie detalii despre ce mi s-a intamplat sa ma contacteze aici, am incredere in Politie ca isi fac treaba, dar un ajutor e bine venit pentru prinderea CRIMINALULUI, va multumesc!”, a scris tânăra.
În acelaşi timp, ea a depus şi plângere la poliţie, iar oamenii legii încearcă să dea de urma agresorului.

Comentarii

comentarii