Acasă Eveniment O femeie cu probleme psihice, aproape să dea foc la un întreg...

O femeie cu probleme psihice, aproape să dea foc la un întreg complex de apartamente, pe bulevardul General Ion Dragalina din Timișoara

768
DISTRIBUIȚI

Vineri, 4 decembrie, în jurul orei 10.30, în fața unui complex de apartamente de pe bulevardul General Ion Dragalina, nr.17, s-au deplasat o autospecială de pompieri și o ambulanță, pentru a stinge un incendiu. Din câte se pare, incendiul a fost unul de mici proporții, pornit „mai mult sau mai puțin intenționat” de o femeie cu probleme psihice.

Unul dintre vecinii femeii a spus pentru Ziua de Vest: „Femeia (cea care a pornit incendiul – n.r.) are probleme mentale. A fost și internată de două ori și a fugit. Nu știu de ce nu au ținut-o. Mă gândesc că sunt hârtii pierdute. Normal, trebuie să știe (autoritățile – n.r.) că stă aici, dar nu a venit nimeni”. O altă vecină ne-a spus: „Am simțit fum gros, ne era frică să nu ne înecăm cum el. Cineva a sunat la 112 și au venit pompierii”.

Întrebându-i pe cei doi vecini dacă femeia nu are rude care să aibă grijă de ea sau măcar să o viziteze, cei doi ne-au spus că nu au văzut să vină cineva la ea. „E din ce în ce mai rău!”, ne-au mai spus aceștia despre starea femeii. Aceștia speră ca femeia să intre în atenția autorităților, atât spre binele ei, cât și spre siguranța lor.

În jurul orei 10.45, femeii care a pornit incendiul îi era măsurată tensiunea arterială. Unul dintre pompierii de la fața locului ne-a spus că a fost vorba despre un incendiu de mică intensitate, cu mici cantități de fum degajat. Drept urmare, nu au existat victime sau persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale serioase.

Comentarii

comentarii