Acasă Eveniment O femeie din Giroc a reușit să prindă un hoț înaintea Poliției....

O femeie din Giroc a reușit să prindă un hoț înaintea Poliției. A reușit chiar să își recupereze o parte din materiale furate

543
DISTRIBUIȚI

O femeie din comuna Giroc, județul Timiș a reușit să prindă un hoț, în urma unor investigații făcute pe cont propriu. După ce a strâns toate dovezile, a sesizat poliția, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Femeia a alertat polițiștii, după ce mai multe materiale de construcții au dispărut de pe un șantier din Giroc, unde își ridica un imobil. Aceasta s-a uitat pe înregistrările camerelor de supraveghere, observând cum un muncitor încărca într-o dubă materialele.

Ulterior, păgubita a mers la secția de poliție din comună și a depus plângere pentru furt. I-a lăsat pe oamenii legii să ancheteze cazul, însă, în paralel, a început și ea o investigație. Aceasta a mers cu imaginile de pe camerele de supraveghere la sediul firmei de curierat ce deținea microbuzul și, cu ajutorul angajaților, a reușit să îl identifice pe șofer.

Materialele de construcții în valoare câteva sute de euro au fost încărcate într-o mașină de curierat, în seara de 11 august, astfel că femeia a mers mai departe pe firul întâmplării.

Șoferul nu bănuia că a fost implicat într-un furt și i-a povestit că a fost plătit cu 300 de lei pentru a transporta materialele de construcții de la Giroc la Ghilad. Nu îl cunoștea pe cel care l-a plătit, însă a dus-o exact la adresa la care livrase materialele. Tânăra i-a anunțat pe polițiști că și-a găsit materialele furate acasă la fratele unuia dintre angajații de pe șantier, care își construia o casă.

Femeia a reușit chiar să își recupereze o parte din materiale și l-a identificat și pe autorul furtului, chiar angajatul ei.

Într-un final, miercuri, bărbatul a fost identificat oficial și de polițiști. Are la activ o condamnare cu suspendare și se află în termenul de încercare, astfel că a fost reținut pentru 24 de ore.

„În data de 18 august a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au identificat un bărbat de 44 de ani, bănuit de furtul mai multor materiale de construcții de pe un șantier din Giroc. În fapt, în data de 11 august, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, de pe un șantier din Giroc, au fost sustrase mai multe materiale de construcții. Bunurile au fost recuperate parțial. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, bărbatul de 44 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș”, au precizat reprezentanții IPJ Timiș.

Comentarii

comentarii