Acasă Actualitate O firmă din Sibiu va livra Timișoarei 500 de coșuri de gunoi,...

O firmă din Sibiu va livra Timișoarei 500 de coșuri de gunoi, în valoare totală de peste 300.000 de lei

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara anunță că s-a finalizat licitația de achiziție a 500 de coșuri de gunoi. O firmă din Sibiu, Urbio Palagio SRL, a câștigat contractul în valoare de 310.000 de lei, fără TVA. Fiecare coș va avea o garanție de 24 de luni, „în condiții normale de utilizare”.

„Coșurile de gunoi vor avea o capacitate a recipientului/cuvie cuprinsă între 40 și 60 de litri, vor fi realizate din tablă de oțel galvanizată la cald, care să le confere rezistență crescută la factorii de mediu și vandalism. De asemenea, coșurile vor avea un mecanism în zona inferioară pentru golire rapidă. Modelul de coșuri va putea fi montat atât pe perete, cât și pe stâlp”, transmit reprezentanții primăriei.

Tot aceștia spun că această achiziție este parte a strategiei municipalității de a transforma orașul într-unul mai curat. Noile coșuri vor fi instalate în zonele în care acestea lipsesc, pe arterele principale de circulație, în piețele publice și în stațiile mijloacelor de transport în comun.

 

Comentarii

comentarii