Acasă Eveniment O furtună a făcut prăpăd la Arad. Parte din anvelopa Spitalului Judeţean...

O furtună a făcut prăpăd la Arad. Parte din anvelopa Spitalului Judeţean s-a prăbuşit

658
DISTRIBUIȚI

Parte din anvelopa Spitalului Judeţean Arad s-a prăbuşit, vineri seară, în timpul unei furtuni puternice. Nu sunt anunţate victime, iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale. Pentru mai multe zone din judeţul Arad meteorologii au emis cod roşu.

Meteorologii au emis, vineri seară, mai multe avertizări cod roşu pentru judeţul Arad, fiind transmise mesaje RO-Alert către populaţie.

Așadar, în jurul orei 22.45, mai multe echipaje se aflau pe strada Pădurii din cauza acoperișului facultății care a fost luat de vânt, pe strada Liviu Rebreanu la un acoperiș căzut de pe bloc, pe Bulevardul Decebal la un acoperiș căzut de pe casă, la Spitalul Județean în cazul unui copac căzut pe firele de curent și încă un copac căzut în zona ARED.

Rafalele de vânt au smuls copaci și au blocat traficul rutier în mai multe zone ale municipiului, dar și în afara orașului.

ISU a trimis toate echipele disponibile pe teren pentru a remedia problemele, inclusiv la copaci rupţi care au căzut pe linii de electricitate sau au blocat drumuri. Între drumurile afectate de căderi de copaci este DN 79 Arad – Oradea.

Probleme au fost semnalate în tot judeţul, fiind înregistrate numeroase apeluri la 112.

Autorităţile urmează să evalueze pagubele produse de fenomenele meteo extreme.

Comentarii

comentarii