Acasă Actualitate O infirmieră de la Secţia de Diabet a Spitalului Judeţean Arad a...

O infirmieră de la Secţia de Diabet a Spitalului Judeţean Arad a murit în urma infecţiei cu coronavirus

DISTRIBUIȚI

O infirmieră care lucra pe Secţia de Diabet a Spitalului Judeţean Arad a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. Femeia a fost internată două săptămâni la Terapie Intensivă. Acesta este cel de-al patrulea deces înregistrat în rândul cadrelor medicale din ţară.

Anunţul privind decesul infirmierei din Arad a fost postat pe pagina de Facebook a Spitalului Judeţean Arad.

“O veste tragică a îndoliat comunitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Una dintre colegele noastre, infirmieră pe Secţia de Diabet, a pierdut aseară lupta cu virusul Covid-19, după ce a fost aproape două săptămâni internată pe Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă.

Transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate, Dumnezeu să o aibă în paza sa!”, au anunţat reprezentanţii Spitalului Judeţean Arad.

 Acesta este cel de-al patrulea deces din rândul cadrelor medicale care s-au infectat cu coronavirus.

Un ambulanţier de la Suceava a fost prima victimă provocată de coronavirus, în rândul cadrelor medicale. În 11 aprilie, o asistentă medicală de la Spitalul Militar Braşov, internată la Spitalul Colentina din Capitală în urma infectării cu coronavirus, a murit, iar în 14 aprilie, o altă asistentă, în vârstă de 42 de ani, din Ţăndărei, a decedat din cauza Covid-19.

Comentarii

comentarii