Acasă Eveniment O mașină a luat foc în mers, pe DN 66, în apropiere...

O mașină a luat foc în mers, pe DN 66, în apropiere de Peştera Bolii

DISTRIBUIȚI

Un incendiu a izbucnit, marţi seară, la un autoturism care circula pe DN 66, în zona localităţii Băniţa, în apropiere de Peştera Bolii din judeţul Hunedoara. Şoferul a oprit după ce a simţit fum în interiorul autoturismului. În urma incendiului, maşina a ars în întregime. Traficul ruier a fost oprit, pe un sens, aproximativ 30 de minute. 

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii din Petroşani.

”Pompierii Detaşamentului Petroşani au intervenit, în această seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism oprit din deplasare pe DN 66, în apropiere de localitatea Băniţa. Conducătorul auto se deplasa către Petroşani şi a oprit autoturismul pentru că interiorul maşinii începuse să fie cuprins de un fum dens”, a transmis, marţi seară, ISU Hunedoara.

În urma incendiului, maşina a fost distrusă în întregime.

”În urma unui apel transmis la 112, la ora 20.30, referitor la un autoturism curpins de flăcări, pompierii din Petroşani au sosit de urgenţă la locul incidentului şi au acţionat pentru stingerea incendiului. Arderea a fost generalizată, autovehiculul fiind distrus în întregime”, a precizat ISU Hunedoara.

În urma incendiului nu au fost victime, iar circulaţia a fost întreruptă pe un sens timp de 30 minute.

Cauza producerii incendiului a fost un scurtcircuit la instalaţia electrică a autoturismului.

Comentarii

comentarii