Acasă Eveniment O maşină de teren şi o motocicletă au luat foc după ce...

O maşină de teren şi o motocicletă au luat foc după ce s-au ciocnit. Motociclistul a murit

2453
DISTRIBUIȚI

O maşină de teren şi o motocicletă s-au ciocnit, duminică, în judeţul Arad, iar în urma impactului ambele au luat foc. Motociclistul a fost găsit inconştient de către echipajele de intervenţie şi nu a putut fi salvat.

ISU Arad a intervenit, duminică, la un accident produs între o maşină de teren şi o motocicletă.

”Apelantul a anunţat că, atât autoturismul, cât şi motocicleta au luat foc. În momentul sosirii echipajelor de intervenţie, ambele ardeau generalizat . A fost găsită o victimă inconştientă, bărbat, 45 de ani, conducătorul motocicletei.  Acesta, din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind decalarat decesul”, a transmis ISU Arad.

Sursa citată a precizat că şoferul maşinii de teren nu este rănit.

Poliţiştii au stabilit că accidentul a fost provocat de şoferul maşinii de teren, care ”nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga şi nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete condusă din sens opus de un bărbat de 45 de ani din Timiş”.

”În urma evenimentului, cele două vehicule implicate au ars în totalitate, iar motociclistul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Arad.

Comentarii

comentarii