Acasă Actualitate O minoră rebelă a sărit de la etajul 4 al unui cămin...

O minoră rebelă a sărit de la etajul 4 al unui cămin din complex

DISTRIBUIȚI

Sinucidere anunţată, la Timişoara…
O tănără de 17 ani, din Arad, a încercat să se sinucidă, luni dimineaţa, la Timişoara. Fata s-a aruncat de la etajul 4 al unui cămin din Complexul Studenţesc. Minora, fiică de profesor universitar, a recurs la gestul extrem, după o ceartă cu mama sa. Tânăra a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean din Timişoara. Părinţii au încercat orice pentru a o ţine în frâu pe fata problemă, dar au dat de fiecare dată greş…

Conducea o firmă de închirieri auto

Surse din poliţie susţin că fata este departe de a fi uşă de biserică. Ea a mai încercat o dată să se sinucidă, tăindu-şi venele, în urmă cu ceva timp. O fire extrem de rebelă, fata şi-a adus la disperare părinţii. Când avea 14 ani, părinţii s-au simţit datori să angajeze un detectiv particular. Fata lor lipsea prea mult de acasă şi intrase în cercuri dubioase. După ce au încercat mai multe modalităţi pentru a o ţine pe minora rebelă în frâu, părinţii au decis să o facă patroană. I-au deschis o firmă de închiriei maşini, dar nimic nu s-a schimbat.

S-a aruncat pe geam, după ce s-a certat cu propria mamă

Luni, în jurul orei 10, după o ceartă cu propria mamă, fata s-a aruncat de la etajul 4. Se pare că femeia i-a reproşat că duce firma de închiriei auto în faliment. Fata a văzut negru în faţa ochilor şi a sărit de la etajul 4 al căminului 23 din Complexul Studenţesc. A căzut pe pământul din faţa căminului, lucru care a mai atenuat şocul. Minora nu a murit, dar starea ei este extrem de gravă. „S-a constituit o echipă operativă de poliţişti, care anchetează evenimentul. Un singur lucru este clar, minora, care locuia cu părinţii ei în cămin, a vrut să se sinucidă. Fata a fost preluată imediat de o ambulanţă şi dusă, în stare gravă, la spital”, spune Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Comentarii

comentarii