Acasă Uncategorized O nouă gală a ”Trofeului Adrian Haiduc”

O nouă gală a ”Trofeului Adrian Haiduc”

DISTRIBUIȚI

trofeeTimișoara va fi gazda unui eveniment inedit, în cadrul căruia designerul Adrian Haiduc propune o nouă gală a ”Trofeului Adrian Haiduc”. Mansarda Bastionului Thereza din Timișoara va fi astăzi, se la ora 18, locul de desfășurare a ineditei manifestări. Evenimentul va reuni designeri de bijuterii handmade atent selectați, care vor prezenta publicului accesorii unicat, realizate prin tehnici inedite, de mare impact vizual. Se anunță o seară magică, plină cu surprize.
Andreea Popescu, ce îl va reprezenta pe Adrian Haiduc la acest eveniment, va înmâna câștigătorilor plachetele concursului, realizate de artiștii pictori consacrați de la ART STIC TIMIȘOARA, într-o manieră originală, demna de un astfel de eveniment. Câștigătorul primului loc va primi o pereche de pantofi personalizați, creație Mircea Florea și o cină în doi la restaurantul Caprice Timișoara. Înainte de spectacol Andreea Popescu va trece prin mâinile cunoscutei hair-stylist Camelia Taloș care, după cum ne-a obișnuit, va realiza o coafură excentrică. În luarea deciziei de desemnare a câștigătorului au contribuit și colegi de-ai designerului timișoarean din Statele Unite – gemologi și bijutieri profesioniști, acreditați internațional. În legătură cu acest eveniment, designerul Adrian Haiduc a declarat că: “Încurajarea creativității tinerilor designeri este scopul unui astfel de concurs și, mai ales, dorința de a scoate în evidență personalitatea tinerilor artiști într-o perioadă în care este cu mult mai grea afirmarea într-un astfel de domeniu”.
Adrian Haiduc este un designer român de bijuterii, cu rezidenţă americană, cunoscut pentru colecţiile sale excentrice. Designerul este deţinătorul a trei recorduri mondiale, omologate de World Records Academy: cel mai lung cercel din lume (472,66 metri), colecţie de bijuterii la cea mai mare înălţime şi cel mai lung martişor din lume ( 584,6 metri). Adrian Haiduc este membru al Gemolocical Institute of America Alumny Association, membru al American Gems Society, expert în diamante acreditat internaţional de G.I.A., expert în perle acreditat international de G.I.A., expert în pietre preţioase şi semipreţioase acreditat international de G.I.A., bijutier profesionist acreditat internaţional de G.I.A.

Comentarii

comentarii