Acasă Sport O partidă fără istorie: Poli Timișoara – Rapid (0 – 0)

O partidă fără istorie: Poli Timișoara – Rapid (0 – 0)

2674
DISTRIBUIȚI

Pe o vreme închisă și rece și cu vreo câteva mii de oameni pe stadionul Dan Păltinișanu Politehnica Timișoara a făcut un egal (0 -9) cu Rapidul.

Atmosferă cum la Timișoara nu s-a mai văzut de mult. Două galerii superbe și înfrățite, cu o coregrafie fantastică a Peluzei Sud, dedicată prieteniei cu fanii giuleșteni.

După opt minute de joc Rapidul rămânea în 10 oameni. Pentru accidentarea gravă a lui Cherecheș (scos cu salvarea, starea sa fiind, ulterior, stabilă), Băjan (accidentat și el la faza respectivă) a fost eliminat.

Ocaziile au fost puține, meciul fiind unul închis, ambele echipe fiind preocupate, în primul rând, să nu piardă. Sefer șutează, Murariu respinge (21). Peste 10 minute, Mera urcă în atac și trimite un cap peste, la o lovitură liberă. În primul minut de la reluare, Alami lovește bara.

Poli răspunde cu două șuturi, Trip (66), din afara careului, reținut de portar, și Axente (70), din unghi, la colțul lung, pe lângă. În min. 89, bucureștenii sunt pe punctul de a da lovitura, dar Murariu scoate senzațional un șut al lui Djuric.

Lovitura de începere a partidei a fost dată de Flavius Biea, renumitul boxer timișorean care va fi vedeta unei gale profesioniste ce va avea loc, la sfârșitul lunii, în orașul de pe Bega.

Comentarii

comentarii