Acasă Actualitate O primăriţă realeasă a dansat pe masa de biliard, la o petrecere...

O primăriţă realeasă a dansat pe masa de biliard, la o petrecere cu zeci de persoane, într-un bar, după aflarea rezultatul alegerilor – Video

2609
DISTRIBUIȚI

Noaptea alegerilor locale s-a lăsat cu o mare petrecere în comuna Brusturi din județul Bihor. Susținătorii candidatei PSD la primărie, alături de primăriță, s-au adunat pentru a sărbători victoria.

Petrecerea s-a ţinut într-un bar, până dimineaţa, iar primăriţa aleasă a dansat pe masa de biliard de bucurie, în timp ce era aplaudată de petrecăreţii strânşi în jurul mesei. Imaginile au ajuns virale pe internet.

“Poate, ca primar, ar trebui să stau jos, nu sus, dar am simţit nevoia să mă fac văzută. Trebuie să fim la înălţime oriunde ne duce viaţa, şi în dans, şi în activitate”, a spus primăriţa Livia Bârlău.

Candidata PSD a fost contactată săptămâna trecută, la scurt timp după apariţia filmuleţului, pentru a comenta imaginile respective.

“N-am ce să zic, a fost un moment de bucurie. Poate, ca primar, ar trebui să stau jos, nu sus, dar am simţit nevoia să mă fac văzută. Trebuie să fim la înălţime oriunde ne duce viaţa, şi în dans, şi în activitate”, a spus Bârlău pentru ebihoreanul.ro.

Comentarii

comentarii