Acasă Eveniment O şoferiţă din Arad a sunat la 112 ca să reclame că...

O şoferiţă din Arad a sunat la 112 ca să reclame că polițistul de la rutieră îi reține permisul

DISTRIBUIȚI

Situație incredibilă la Arad! O şoferiţă a sunat la 112 să îl reclame pe poliţistul de la circulaţie care i-a cerut să se legitimeze pentru că parcase pe trecerea de pietoni din faţa unui liceu din oraş, iar în cele din urmă a fost amendată şi a rămas fără dreptul de a conduce autovehicule timp de o lună. Incidentul a avut loc într-o zonă centrală a oraşului, respectiv în faţa unui liceu, unde aglomeraţia este foarte mare şi locurile de parcare sunt insuficiente.

IPJ Arad a precizat următoarele: „În ziua de 17 ianuarie, în jurul orei 15:00, o femeie de 33 de ani, din Arad, a fost sancționată de polițiștii Biroului Rutier pentru nerespectarea indicațiilor polițiștilor și refuz de legitimare. Femeia ar fi parcat pe trecerea pentru pietoni din fața unei unități școlare din municipiu, și ar fi refuzat să se pună în mișcare, la solicitarea echipajului de poliție care se deplasa pe Bulevardul General Dragalina. Totodată, femeia ar fi refuzat – în repetate rânduri – să prezinte polițiștilor documentele de identitate.

Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 2.490 de lei pentru nerespectarea indicațiilor polițiștilor și refuz de legitimare, precum și cu suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile”.

Comentarii

comentarii