Acasă Eveniment O șoferiță din Târgu Jiu a lovit un copil de 14 ani,...

O șoferiță din Târgu Jiu a lovit un copil de 14 ani, în Timișoara. Pentru că avea permisul suspendat a fugit de la locul accidentului

DISTRIBUIȚI

O șoferiță din Târgu Jiu, cu permisul suspendat, a lovit un copil de 14 ani, în Timișoara. Femeia a fugit de la locul accidentului.

Ea a fost depistată de poliţişti, iar luni seara a fost reţinută pentru 24 de ore, pentru vătămare corporală din culpă.

La data de 12 aprilie, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost notificaţi de către medicul de gardă al unei unităţi medicale cu privire la prezenţa unui minor de 14 ani, adus pentru îngrijiri medicale în urma unui incident în care ar fi fost acroşat de un autoturism în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Timişoara, ulterior şoferul autoturismului părăsind locului faptei.

În urma investigaţiilor efectuate, la data de 13 aprilie, poliţiştii Biroului Rutier au reuşit identificarea autoturismului implicat în accident, la volanul căruia se afla o femeie de 23 de ani, din Târgu Jiu, bănuită de comiterea faptei, arată o informare de presă a Poliţiei Timiş.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti în bazele de date, a rezultat faptul că la data de 12 aprilie, tânăra avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Având în vedere probatoriul administrat în cauză, luni, tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore şi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Timiş.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locul accidentului şi conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Comentarii

comentarii