Acasă Administraţie O sută de mii de lei de la CJ Timiş, pentru dezinfecţia...

O sută de mii de lei de la CJ Timiş, pentru dezinfecţia drumurilor judeţene din interiorul localităţilor

1126
DISTRIBUIȚI

Suma de o sută de mii de lei a fost alocată pentru dezinfecţia drumurilor judeţene, în zonele unde acestea traversează localităţile. Banii provin de la Cinsiliul Judeţean Timiş şi operaţiunea face parte din efortul general de combatere a coronavirusului.

Astfel, drumurile județene din Timiş sunt curățate temeinic în aceste zile, cu substanțe profesionale, în zonele din cadrul localităţilor.

A început dezinfecția pe drumurile din TimișDrumurile județene de pe raza localităților din Timiș sunt curățate temeinic în aceste zile, cu substanțe profesionale. Consiliul Județean a alocat 100.000 de lei pentru operațiunea de dezinfecție, o măsură în plus pentru siguranța dumneavoastră, a cetățenilor. În funcție de evoluția situației, vom veni în permanență în sprijinul primăriilor. Le oferim administrațiilor locale din Timiș și echipamente de protecție, pentru a putea trece peste această perioadă, complicată pentru toată lumea.#impreunasuntemputernici#sanatateaoprioritate#stopCovid

Publicată de Călin Dobra pe Joi, 9 aprilie 2020

Consiliul Județean a alocat pentru operațiunea de dezinfecție suma de 100.000 lei, aceasta fiind o măsură în plus pentru siguranța cetățenilor.

De asemenea, CJT a anunţat că, în funcție de evoluția situației, va veni în permanență în sprijinul primăriilor. Instituţia oferă administrațiilor locale din Timiș și echipamente de protecție, pentru a putea trece peste această perioadă, complicată pentru toată lumea.

Comentarii

comentarii