Acasă Eveniment O tânără de 17 ani ar fi căzut de la etajul 4...

O tânără de 17 ani ar fi căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuinţe. A fost transportată la spital cu multiple traumatisme

DISTRIBUIȚI

Pompierii din Deva, judeţul Hunedoara, au fost chemaţi să intervină, după ce o tânără de 17 ani ar fi căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuinţe. Fata a supravieţuit căderii şi a fost transportată la spital cu multiple traumatisme. 

”În această după amiază, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat faptul că o persoană a căzut de la etajul 4 al unui bloc situat pe bulevardul Decebal din municipiul Deva. La locul indicat, au fost mobilizate o autospecială şi o ambulanţă de terapie intensivă mobilă cu medic din cadrul Detaşamentului Deva”, a transmis ISU Hunedoara, duminică după-amiază.

Când au ajuns echipele de intervenţie, fata avea semne vitale şi multiple traumatisme.

”La sosirea echipajelor de intervenţie, victima, o tânără în vârstă de 17 ani, prezenta multiple traumatisme şi avea semne vitale, fiind transportată de urgenţă la UPU Deva pentru investigaţii şi îngrijiri medicale  de specialitate”, a mai precizat ISU Hunedoara.

Urmează ca Poliţia să stabilească dacă a fost un accident sau tânăra s-a aruncat de la etaj.

 

Comentarii

comentarii