Acasă Eveniment O tânără din Timişoara a fost reţinută, după ce i-a furat cardul...

O tânără din Timişoara a fost reţinută, după ce i-a furat cardul unui băiat de 17 ani

DISTRIBUIȚI

catuse-femeieO tânără în vârstă de 22 de ani a fost reţinută de poliţiştii timişoreni, pentru 24 de ore, pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, după ce a sustras portofelul cu acte şi un card bancar de la un băiat de 17 ani, în zona Gării de Nord.

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a informat, sâmbătă, că poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara au fost sesizaţi, în luna august, de către un tânăr în vârstă de 17 ani, despre sustragerea portofelului său şi despre faptul că ulterior au fost efectuate patru plăţi cu cardul sustras, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au depistat în municipiu o femeie bănuită de comiterea faptei, aceasta fiind condusă la sediu pentru audieri. După probatoriul administrat în cauză, bănuita a fost reţinută pentru 24 de ore, pentru efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a femeii şi a recuperării prejudiciului în totalitate.

Comentarii

comentarii