Acasă Actualitate O tânără mamă, rămasă singură cu 5 fetițe minore, are nevoie de...

O tânără mamă, rămasă singură cu 5 fetițe minore, are nevoie de ajutor

DISTRIBUIȚI

Roxana, o tânăra mamă din Timișoara a rămas singură, nu are seviciu și niciun venit, fiindcă trebuie să stea acasă să își crească cele cinci fetițe minore.

Cea mai mare are 15 ani, iar cea mai mică, puțin peste un an.

“Sunt într-o situație foarte dificilă, singură cu cinci copii minori. Cu soțul nu m-am înțeles deloc, este plecat peste hotare și nu mai știu nimic de el. Am cinci fetițe, stau într-o garsonieră.

Mama mea e decedată din 2011, iar tata, în 2016.

 Cea mai mare fată împlinește 15 ani, iar cea mai mică are puțin peste un an de zile”, a mărturisit Roxana.

Toți cei șase membri de familie trăiesc din alocațiile copiilor și din bursa de la școală. Mai primesc 359 lei de la asistență socială pentru susținerea familiei.

Roxana ar dori să găsească un loc la creșă pentru fetiță mică, astfel, ca să poată să meargă să se angajeze undeva.

“Vreau să mă angajez oriunde, nu contează. Numai să am un salariu. Asta este mai dificil pentru mine că nu am școală. Să găsesc ceva doar ca femeie de servici sau să fac curat la scări de bloc sau în ceva de genul, dar cel mai mult vreau să rezolv cu fată mică să o dau la creșă. Dacă voi avea un serviciu voi putea să mai salvez situația critică din casă din familie”, spune Roxana.

Copiii sunt la after school la centrul de zi pe strada Platanilor. Plecă dimineața la școală normală, vin acasă și de la 12:00 la 17:00 stau la after school, unde își fac temele, mănâncă, se joacă apoi revin acasă.

Primul lucru pe care Roxana îl dorește este să divorțeze de soțul cu care nu se înțelege și care este plecat.

Cine o poate ajuta pe tânăra mamă poate face donații în contul deschis la Banca Transilvania: RO21 BTRL RON CRTOV 1718 6001

Comentarii

comentarii