Acasă Administraţie O veste uriașă: internet wi-fi gratuit în autobuze, troleibuze, tramvaie și vaporașe...

O veste uriașă: internet wi-fi gratuit în autobuze, troleibuze, tramvaie și vaporașe în Timișoara

1827
DISTRIBUIȚI

STPT atenționează că utilizatorii mijloacelor de transport public local din Timișoara beneficiază de internet wi-fi gratuit, începând cu data de 17 septembrie 2020.

Pentru început, au fost montate dispozitive wireless pe 54 de tramvaie și 44 de troleibuze, restul echipamentelor pentru autobuze și vaporașe urmând să fie instalate după 30 septembrie. Mijloacele de transport în comun în care internetul este gratuit au stickere lipite pe ușile de acces, cu mesajul wi-fi GRATUIT. 

Operațiunea de conectare la serviciul de internet gratuit în mijloacele de transport în comun nu este dificilă. Orice posesor de smartphone trebuie să aibă wi-fi-ul dispozitivului pornit, să caute rețeaua denumită STPT și să dea <accept>, pentru a beneficia de internet wi-fi gratuit.

Internetul pentru călătorii din mijloacele de transport în comun ale Societății de Transport Public Timișoara face parte din planul Primăriei Timișoara de a transforma localitatea noastră într-un oraș smart. Servicul de Internet a fost achiziționat de la RCS-RDS -a explicat Cosmin Bradu, purtător de cuvânt STPT, joi 17 septembrie 2020.

Comentarii

comentarii